Ne-am mutat pe noul site! (Acolo vom incarca sa refacem toate proiectele noatre.)

https://www.aoi-fansub.eu
NBI-Subs va avea un nou site!
Va mulțumim pentru răspunsuri și pentru ajutor. Aici puteți vedea rezultatele chestionarului! CLICK!

Maoyuu Maou Yuusha

|



Numărul de episoade: 12
Gen: Actiune, Fantezie, Aventura, Romantic
Durata: 24 de minute
Tipul: TV
Acest anime a fost lansat pe 5 ianuarie 2013

După o călătorie lungă și periculoasă, Eroul nostru ajunge la Castelul Doamnei Întunericului doar pentru a afla că ea dorește ajutorul lui. Eroul îi explică cum au început demonii acest război aducând moarte și durere sutelor de oameni. Însă Regina demonilor susține că acest război a făcut societatea umană să se unească. Dovezile fiind producția care a crescut, economia și societatea globală a fost îmbunătățită. În plus, ea explică eroului faptul că sfârșirea acestui război va duce la un război civil care va produce vărsare de sânge mai multă decât a fost vreodată. Eroul, convins că singura cale de a aduce pacea, relativ vorbind, este să își unească forțele cu Doamna Întunericului, fiind de acord să o ajute cu planurile sale!

Descarcă Pack - Torrent Filelist

4 Comentar:

  1. Cik sa ma duc sa vad seria :)))))))) , Sa ma duc in pula ca nu merge nu e nici un episod va mancat pe voi undeva sa schimbati siteul ca ala vea ce avea... :| imi e mila de aia care sau chinuit sa tina site-ul intreg....

    RăspundețiȘtergere
  2. Învață să citești înainte de toate. Cei care au ținut site-ul suntem chiar noi, cei de aici. A venit Ice, fondatorul Blezing, și a șters site-ul pentru că s-a enervat. Noi vom reposta aici toate animeurile, doar că durează să punem cele câteva zeci pe care le avem.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa-l pe idiotul de Anonim abia s-a trezit pe lumea asta

    RăspundețiȘtergere

Next Prev
▲Top▲