Ne-am mutat pe noul site! (Acolo vom incarca sa refacem toate proiectele noatre.)

https://www.aoi-fansub.eu
NBI-Subs va avea un nou site!
Va mulțumim pentru răspunsuri și pentru ajutor. Aici puteți vedea rezultatele chestionarului! CLICK!

Kyou, Koi wo Hajimemasu

|

Numărul de episoade: 2
Gen: Școală, Romantic, Shoujo
Tipul: TV
Acest anime a fost lansat pe 25 iunie 2010



Tsubaki este o fată care iubește să-i facă părul surorii ei mai mici în fiecare dimineață, dar ea nu se gândește ce fel i s-ar atribui ei!
Într-o zi la liceu la Ceremonia de Deschidere, după ce a eșuat să devină studentă de top (care se face uzual la ceremonie),se găsește stând lângă actualul student de top din anul întâi, cel mai rău băiat nepoliticos vreodată, Kyouta. 
Pentru că i-a zis lucruri rele, i-a tăiat părul. Kyouta îi zice lui Tsubaki să-i răscumpere asta "cu corpul ei" dar Tsubaki îl răscumpără lipindu-i părul lui făcându-l mai scurt! Ulterior, Kyota neașteptat o sărută pe Tsubaki și jură că o va face femeia lui.
Tsubaki Hibino își începe viața la liceu alături de Tsubaki Kyouta. Cei doi au același nume de familie, însă nu sunt rude. Kyouta este genul de băiat pe care toate fetele îl plac, iar el le dă întâlniri fără să simtă ceva pentru ele. Față de Hibino este, însă, foarte rece, ceea ce nu poate să însemne decât că o place. Kyou, Koi wo Hajimemasu prezintă, așa cum îi spune și titlul, începutul unei povești frumoase de dragoste.



0 Comentar:

Trimiteți un comentariu

Next Prev
▲Top▲