Ne-am mutat pe noul site! (Acolo vom incarca sa refacem toate proiectele noatre.)

https://www.aoi-fansub.eu
NBI-Subs va avea un nou site!
Va mulțumim pentru răspunsuri și pentru ajutor. Aici puteți vedea rezultatele chestionarului! CLICK!

Umineko no Naku Koro ni

|



Numărul de episoade: 26 
Genuri: Mister, Horror, Supranatural, Psihologic
Tipul: TV


Acţiunea din Umineko no naku koro ni (Când plâng pescăruşii) se concentrează pe evenimentele sângeroase petrecute pe insula Rokkenjima în zilele de 4 și 5 octombrie 1986. Întalnirea anuală a membrilor bogatei familii Ushiromiya se transformă într-un masacru şi toate indicile par să ducă la vrăjitoarea Beatrice, pe care capul familiei ar fi vrut s-o readucă la viaţă.

Familia Ushiromiya se intalneste pe Insula Rokkenjima (proprietatea lor) pentru a participa la reuniunea anuala, prilej cu care urmeaza sa dezbata tema moștenirii. Sunt luați prin suprindere de apariția unui invitat neașteptat, care îi invită să participe la un joc, în care miza este însuși sufletul lor. Provocarea este acceptată de către Battler, care decide să-i demonstreze însăși vrăjitoarei faptul că supranaturalul nu există (încercând să explice acțiunile vrăjitoarei pe cale logică). Însă Beatrice nu este gata să-și renege existența pe baza spuselor unui muritor și ripostează.

Personaje

Kinzo Ushiromiya - Este capul familiei Ushiromiya, care la inceputul anime-ului este pe moarte (prilej cu care moștenitorii familiei se întâlnesc la reuniunea anuală pentru a dezbate problema împărțirii averii). Aparent neimportant, întreaga povestea gravitează totuși în jurul acțiunilor sale din trecut.
Krauss Ushiromiya, Eva Ushiromiya, Rudolf Ushiromiya, Rosa Ushiromiya - Copiii lui Kinzo si posibilii beneficiari ai averii sale.
Natsuhi Ushiromiya, Hideyoshi Ushiromiya, Kyrie Ushiromiya, Asumu Ushiromiya - Ginerii si norele lui Kinzo
Jessica Ushiromiya - Nepoata lui Kinzo, trăiește pe Insula familiei. Înțelegătoare și sociabilă.
George Ushiromiya - Nepotul lui Kinzo, cel mai mare dintre veri. Inteligent, ușor timid.
Battler Ushiromiya - Personajul principal și cel care se confruntă cu vrăjitoarea. Încăpățânat, aparent superficial, însă foarte inteligent.
Ange Ushiromiya - Sora mai mica a lui Battler, nu este prezentă la reuniunea familiei și apare abia multi ani mai tarziu, ca singura beneficiară a averii.
Maria Ushiromiya - Cea mai tânară dintre verișoare, în vârstă de 9 ani. Este fascinată de tot ceea ce înseamnă ocult și este prima care atestă existența vrăjitoarei de pe Insulă.
Shannon, Kanon, Genji Ronoue, Toshiro Gohda, Chiyo Kumasawa - Servitorii familiei, puternic devotati stapanilor lor.
Beatrice the Golden - Personajul principal al animelului, cunoscută și ca "Vrăjitoarea Aurului". Pe Insula Rokkenjima există o legendă potrivit căreia în trecut vrăjitoarea i-ar fi dat 10 tone de aur lui Kinzo, pentru a reface numele familiei. Desigur, în schimbul aurului i-a cerut si un preț. Acum, Kinzo aflându-se pe moarte, trebuie să plăteasca acest preț, iar vrăjitoarea s-a întors pentru a reînvia.
Se mai spune de asemenea că vrăjitoarea a fost în trecut amanta lui Kinzo, însă legendele ascund de fapt un adevăr trist.




0 Comentar:

Trimiteți un comentariu

Next Prev
▲Top▲